📆 Programați-vă ONLINE
📞 sau sunând la +40 746 794 473

Servicii Dentare

Consultație Online

Pentru a beneficia gratuit de o consultație online, vă invităm să completați formuralul de consultație on-line.
În cel mai scurt timp veți fi contactat de către unul dintre specialiștii clinicii noastre.

PREVENȚIE DENTARĂ

Prevenția se referă la toate procedurile (efectuate atât de dumneavoastră acasă, cât și de către personal medical calificat), care vin în intâmpinarea oricărei probleme din sfera buco-maxilo-facială.
În acest sens, personalul clinicii noastre, oferă pentru dumneavoastră:
- consultanță privind tehnicile de periaj și utilizarea dușului bucal 
- detartraj ultrasonic

- periaj profesional

Și nu În ultimul rând:
- desensibilizare laser dupa detartraj, atât de importantă în refacerea parodonțiului marginal.

TERAPIE DENTARĂ

TERAPIA CARIILOR DENTARE

PARADONTOLOGIE

CHIRURGIE

ESTETICĂ DENTARĂ

Fiecare dintre noi își dorește acel zâmbet hollywodian, care psihologic, ne îmbunătățește calitatea vieții, făcându-ne să ne simțim mai frumoși și mult mai atractivi. 
În zilele noastre, estetica dentară a devenit o întreaga industrie, în care pacientul pleacă din cabinet cu dinți de un alb nefiresc, iar medicul bifează încă o lucrare terminată. 
Atragem atenția asupra faptului că estetica dentară este cu totul altceva, ea înseamnă refacerea aspectului fizionomic natural, perfect integrat în morfologia facială. Cea mai grea parte fiind redarea naturaleții acelor dinți albi, care nu știm dacă sunt ,puși, sau pur și simplu pacientul are o dentiție imaculată natural.
Modalitățile de restaurare estetică sunt diferite de la pacient la pacient, întrucât fiecare om este o individualitate atât ca aspect fizic, cât și ca personalitate.
De aceea, alegerea tipului de restaurare estetică, se face printr-o strânsă colaborare între estetician și dumnevaoastra ca pacient.
Așadar, la fel de important ca ceea ce facem noi ca medici este și dezideratul dumneavoastră.
Poate cel mai important aspect în estetica dentară îl reprezintă spiritul artistic al tehnicianului dentar, cel care efectuează fizic lucrarea.
De la culoare, până la forma, de la luciu la redarea unei morfologii naturale, până la aspectul de care dumneavoastră veți fi mulțumit în fața oglinzii, intervine o întreagă știință, care dacă este stăpânită, rezultatul este cel dorit. 
Estetica dentară este poate singura latură a medicinei dentare care poate, înainte de tehnologie, presupune spirit artistic, atenție și dedicare. 
Restaurările estetice pot fi efectuate din
- ceramică pe schelet de metal sau zirconiu
- ceramică integrală
- coroană dentară individuală ( în funcție de necesitatea terapeutica )
- punți dentare
- fațete 
- incrustații 
-proteze mobile (în cazurile care nu permit restaurări estetice fixe)
- proteze scheletriate

Instrumentul absolut necesar pentru o estetică dentară de secol 21 este laserul de înaltă putere pentru modelarea gingiilor (sculptura gingivală 3d), care asigură adaptarea gingivală perfectă a restaurărilor.

COSMETICA DENTARĂ

- cosmetica smalțului (albire profesională a dinților cu laser)
- cosmetica gingivală (reconturare laser, pigmentare)
- curățarea profesională a dinților (detartraj, periaj)
- tatuaje, bijuterii dentare, cristale swarovsky
- fațete dentare

ORTODONȚIE (aparate dentare)

Aparatele dentare pot fi:
- mobile
- fixe braket metalic, ceramică sau safir, aplicate atât prin tehnică vestibulara, cât și tehnică linguală

Tehnica de bază în ortodonție o reprezintă aparatele dentare invizibile INVISALIGN , care după părerea noastră este singura ortodonție recomandabilă, atăt datorită beneficiilor fiziologice cât și psihologice.

IMPLANTUL DENTAR

Ne opunem cu tărie industriei implantare apărute în România, conform căreia extragem rădăcini care pot fi salvate, în favoarea implanturilor ieftine, care inițial pot părea atractive, însă pe termen lung rezultatele pot fi devastatoare.

Așadar, clinica noastră vă propune inserarea implanturilor dentare de înaltă calitate, doar atunci când, după investigații amănunțite, rădăcinile nu mai pot fi salvate.

Dacă cazul dvs. se poate realiza doar pe implanturi, clinca noastră oferă tehnici de implantare rapidă asistate laser astfel încât vă recăștigați dantura și zâmbetul în mai puțin de 7 zile.

STOMATOLOGIE PEDIATRICA - PEDODONȚIE

Micuții pacienți vor crește, iar dacă au avut parte în copilărie parte de tratamente fără durere, atitudinea lor ca și adulți, vis-a-vis de latura dentară va fi una corespunzătoare.

Așadar, acordăm maximă atenție și dăruire micilor noștri pacienți, întrucât doar așa putem desființa, încă din copilărie, mitul conform căruia stomatologia este dureroasă.
Dacă ați devenit deja pacientul nostru, vă asigurăm că vă vom alerta cu privire la efectuarea controalelor periodice și a radiografiilor, tocmai pentru că ne pasă de pacienți și de evoluția în timp a tratamentelor efectuate în clinica noastră.