Zâmbetul e primăvara chipului tău

Zâmbetul e primăvara chipului tău

„Zâmbetul e primăvara chipului tău” (aforism de Dan Surducan)

Plăpândul ghiocel este primul care-și deschide ochii somnoroși și se grăbește să ne vestească sosirea primăverii. Fiica cea mai tânără a bătrânului an, primăvara, aduce bucurie, voie bună, culoare, sosește cu alaiul de flori: ghiocei, toporași, brebenei,viorele, lalele , alaiul de fluturi, rândunici, buburuze, ciocârlii, privighetori, cu vânt călduț care ne-ndeamnă să renunțăm la fulare și căciuli.

Minunatul mărțisor- speranța, tinerețea, voioșia, culoarea, primit în dar de la blânda primăvară, cuprinde și toată suflarea omenească. Toată lumea e veselă și aduce mulțumire lui Dumnezeu că primăvara s-a reântors cu ce are ea mai frumos, pentru că „oricât de bătrâni și neputincioși am fi, întotdeauna vom aștepta cu nerăbdare primăvara. Cine poate să reziste sentimentului de bucurie și de fericire de care ești animat atunci când participi la renașterea ei ?” (anonim) … primăvara este o femeie frumoasă, delicată, grațioasă, îmbrăcată într-o rochie ornamentată cu flori.

Știați că „ziua în care Domnul a creat speranța, a fost probabil și cea în care a zămislit primăvara?” (Bern Williams)

O nouă primăvară ne readuce la viață, la fel cum face și natura din jurul nostru de fiecare dată… să-i urmăm exemplul … pentru ca zâmbetul nostru să fie „primăvara” chipului nostru, efortul constă într-o „vizită” la cabinetul stomatologic.

——————————————————————————-

Clinica PeterDent-Art vine cu solutia pentru paradontoza!

Apelati cu incredere la clinica PeterDent-Art pentru tratamente profesionale de calitate si uitati de probleme cu dintii!

PROGRAMEAZA-TE ONLINE
SAU SUNA LA +40 746 794473