Cu totii stim ca timpul este una din cele mai mari probleme cu care ne confruntam in viata de zi cu zi, avem un program aglomerat, care ne solicita intru totul iar putinul timp liber ce ne mai ramane tanjim sa-l petrecem in intimitate, relexandu-ne dupa o zi lunga de munca.

 

Dar ce se intampla cand apare o problema de sanatate ? Ce facem cand apare o durere, un discomfort, un factor disturbator in ritmul nostru frenetic de zi cu zi ?

 

Raspunsul este foarte simplu si la un click distanta : Skype Consulting in cadrul clinicii Peterdent-art !

 

Bazandu-se pe o experienta bogata in domeniul medicinii dentare moderne, echipa clinicii Peterdent-art s-a gandit sa usureze comunicarea medic-pacient si sa porneasca un program online de consiliere si indrumare accesibil tuturor.

 

Astfel, in intervalul orar 14-21, doamna doctor Peter poate raspunde online intrebarilor si nelamuririlor legate de o problema dentara ce va supara de mult timp sau a aparut recent, inoportun.

 

Prin intermediul acestor consultatii online se poate stabili natura afectiunii, cauza aparitiei acesteia precum si pasii care vor trebui urmati pana la intalnirea propriu-zisa in cabinetul de medicina dentara.

 

De cele mai multe ori, o problema dentara nu apare ca o entitate singura, ea se dezvolta asociat, putand cauza complicatii nedorite, de aceea, sfaturile oferite pe Skype il vor indruma pe viitorul pacient spre examinari complementare foarte importante de tipul radiografiilor retroalveolare, OPG, CT, etc.

 

Consideram ca o comunicare eficienta de la inceput duce la o colaborare si un tratament eficient si de inalta calitate, de aceea consultanta oferita poate schita chiar si planul de tratament necesar, individualizat, pacientul fiind informat si despre calitatea serviciilor medicale oferite.

 

Clinica Peterdent-art beneficiaza de un echipament medical de inalta calitate, fiind dotata cu un Laser de ultima generatie, prin intermediul caruia sedintele lungi si greoaie de tratament al granuloamelor sau a parodontopatiilor sunt doar o amintire neplacuta.

 

Terapia laser aplicata la noi se rezuma la sedinte scurte, eficiente, nedureroase, in cele mai multe cazuri unice. Totodata, anestezia computerizata face ca durerea sau frica de intepatura sa fie lasate in urma.

 

Un deosebit accent il punem si pe estetica, lucrarile protetice mici sau de anvergura sunt perfect incadrate in armonia faciala a fiecaruia, pacientul plecand cu un zambet stralucitor si pe deplin satisfacut.

 

Doriti o albire dentara si nu conoasteti toate aspectele legate de procedeu, ati auzit multe lucruri si nu mai stiti ce sa credeti ? Ei bine, cu ajutorul consultantei pe Skype doamna doctor va va oferi detalii importante despre albirea cu laser, fiind o tehnica nedureroasa, sigura si cu un rezultat uimitor, de lunga durata.

 

V-ati gandit sa va infrumusetati zambetul intr-un mod mai special ?

 

Bijuteriile dentare sunt in voga iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati click pe Skype Consultingsi veti afla rapid ceea ce vi se potriveste atat fizic, cat si din punct de vedere al profesiei si personalitatii.

 

Va asteptam si va ajutam cu placere !