📆 Programați-vă ONLINE
📞 sau sunând la +40 74 6794473

Peterdent-Art in Bucuresti

Adio vara, bine-ai venit toamna, bine-ai venit in cabinetul PeterDent-Art din Bucuresti si Tg-Mures

Vara se pregateste de "asfintit"...ruginiul toamnei e la orizont. Incet-incet, purtand cu noi amintirile verii, incarcati de energie si sanatate trupeasca si sufleteasca,ne indreptam pasii pe drumul intoarcerii catre casa, cu speranta-n suflet de-a ne da intalnire cu marea sau muntele in anul ce va sa vie,cu bucuria revederii celor dragi de-acasa si de ce nu, cu dorinta de a ne reintalni cu medicul stomatolog, pentru a restabili echilibrul sanatatii orale, pentru a ne ajuta sa uitam de neplacerile posibil ivite in vacanta care e pe sfarsite, care ne-au umbrit uneori momentele de bucurie: durerea dentara cauzata de o carie dentara, o gingivita,un abces dentar,un granulom dentar, o fractura dentara sau alte focare dentoparodontale.

 
Personalul cabinetului PeterDent-Art din Bucuresti si Tg.Mures, vegheaza la sanatatea gingiei,dintilor dumneavoastra, la instruirea dumneavoastra cu privire la importanta educatiei igienei orale, va fereste de instalarea paradontozei - boala perfida,nemiloasa,boala caderii dintilor, boala omului modern-; va veti intreba cum?   ..in faza incipienta a paradontozei , eliberand dintii de placa dentara, de tartru iar in "drumul"evolutiv al paradontozei, asanand cavitatea orala, rezolvand cariile dentare, granuloamele si chisturile dentare, pungile parodontale,cu metode de inalta tehnica - terapia laser.

 
Cabinetul PeterDent-Art din Bucuresti si Tg. Mures, dotat cu aparatura de inalt nivel tehnic  - laser - , presteaza servicii medicale pentru pacienti de toate varstele, asigura tratamente neinvazive, de scurta durata, eficiente, fara recidive in cazul pungilor cu puroi (granuloame dentare,chisturi dentare sau pungi cu puroi aparute in paradontoza), fara durere, fara sangerare , fara afectarea fizionomiei(esteticii), si costuri accesibile. Daca sunteti interesati a va reintalni cu marea sau muntele in vacanta viitoare si fara probleme de natura dentara sau a imbatrani sanatosi si frumosi, cu "dinti in gura" (a preveni sau a stopa paradontoza ) va invitam la cabinetele din Bucuresti si Tg.Mures, adresandu-va "bine-ati venit !"