📆 Programați-vă ONLINE
📞 sau sunând la +40 74 6794473

FOGÁSZATI TURIZMUS

Erdély jól ismert vidékein hol hajdanán Dracula Gróf is uralkodott, összefonódik több évszázadnyi kultúra, népszokás és hagyomány. Az évszázadok során kialakult sajátos helyi civilizáció románok, székelyek és szászok harmonikus együttélésének eredménye. A Péterdent-Art esztétikai fogászat, Erdély szívében, a középkorú múltra visszatekintő, Marosvásárhely varosában helyezkedik el.

Ebben a városkában a lenyűgöző építészeti stílusú házak között sétálva meglátogathatja a Középkori várat, Kultúrpalotát, a híres Teleki Tékát, a Városházat és nem utolsó sorban országunk egyik legnagyobb Ortodox katedrálisát.

Meghívjuk Önt, látogasson el velünk a kornyék nevezetes vidékei közül, Segesvárra hol a középkori vár falai között az idő megállni látszik és a lakosok mai napig is őrzik ősi hagyományaikat, a bőződi vízgyűjtő medencéhez mely egy egész falut nyelt el, melyből ma már csak a templomtorony észlelhető valamint a parajdi sóbányához és a szovátai Medvetóhoz is. Akik Önök közül úgy döntenek, hogy pacienseinké válnak, helyi nevezetességeink megtekintése mellett nagyon jó minőségű orvosi kezelésben is fognak részesülni és nem utolsó sorban pénzt fognak megtakarítani.

FOGÁSZATI TURIZMUS

1. csomag higiéniai csomag, amely elméleti és gyakorlati útmutatást tartalmaz a helyes szájápolással kapcsolatban. Ezt egy ultrahangos fogkő-eltávolítás és lézeres deszenszibilizálás kísér. 3 nap elszállásolás,vacsora egy helyi hagyományos étteremben, opcionális kirándulás. a csomag ára: 755€

2. csomag higiéniai csomag amely elméleti és gyakorlati útmutatást tartalmaz a helyes szájápolással kapcsolatban. Ezt egy ultrahangos fogkő-eltávolítás, instant lézeres fogfehérítés majd lézeres deszenszibilizálés kísér. 3 nap elszállásolás, vacsora egy helyi hagyományos étteremben, opcionális kirándulás. a csomag ára: 1255€