📆 Programați-vă ONLINE
📞 sau sunând la +40 746 794 473

ECHIPAMENTE SI DOTARI PÉTERDENT-ART

Az alább felsorolt utolsó generáció fogászati berendezések kiegészítik azt az alap felszereltséget mely egy jó minőségű kezelés kivitelezéséhez szükséges.

Felszereltségünkhöz tartozik egy amerikai gyártmányú nagy teljesítményű sebészi lézer. A készülék típusa: Laser Smile melyet Biolase cég gyártott. A Lézer lehetővé teszi a lehetetlent a sebészet, terápia valamint az esztétika területén is.

A lézertehnika elonyei:

01

- Mély fogszuvasodások lézeres terápiája (ily módon megelozhetok a gyökérkezelések),
- a gyökércsatornák lézeres sterilizálása (A hagyományos gyökérkezelések esetében csak fertotlenito oldatok használatosak. Ebbol következoen baktériumok maradnak a gyökércsatorna falában, ami - recidivához-a kor újra kialakulásához vezethet),
- a kezelés legtöbb esetben egyetlen ülésben történik,
- a recidiva rizikója nagyon kicsi,
- a beavatkozás fájdalommentes,
- gyors szöveti gyógyulás a gyökércsúcs körül,
- a legeredményesebb módszer a fogágybetegség kezelésében

NEW ACQUISITION!

X Smart-Dual a legmodernebb endodonciai motor, mely egyben apex locator is. Nemrég jelent meg hazánkban, rendelőnkben máris jelen van, nagy segitséget nyújtva az általunk végzett gyökérkezelésekben, melyeket gyorsabban, nagyobb biztonsággal és sokkal eredeményesebben tudunk elvégezni.

02

Atraumatikus szamitogépes érzéstelenítés, fájdalommentes, nincs az erzéstelenités után kellemetlen érzés a lágyrészek és az ajak szintjén (közvetlen az érzéstelenités után a páciens nem érzi megdagadva az ajkait),fokozott hatás, fájdalommentesség az erzéstelenités helyén a beavatkozás után (a hagyományos érzéstelenitési tehnikák esetében a szúrás helye egy hétig is fájdalmas maradhat)

phoca_thumb_l_anestezie

 

 

 

 

 

 

 

Intraorális kamera – a klinikai esetek dokumentálásában van szerepe

05

 

 

 

 

 

Pentamix: Ultramodern lenyomat keverőgép mely nagyon pontos lenyomatozási technikát tesz lehetővé. (a fogpótlás minősége nagymértékben függ a lenyomatozási technikától)

03