📆 Programați-vă ONLINE
📞 sau sunând la +40 746 794 473

ECHIPAMENTE SI DOTARI PÉTERDENT-ART

Echipamentele mentionate mai jos sunt aparate de ultima generatie care complecteaza dotarea de baza necesara efectuari unor tratamente de calitate.

In dotare avem laser chirurgical de ultima generatie, model American de inalta putere, de la firma Biolase. Tipul aparatului este LaserSmile. Laserul transforma imposibilul in posibil in domeniulesteticii, terapiei si chirurgiei.

Avantajele utilizarii echipamentelor laser:


01

- Laserterapia cariilor profunde (previne tratamentele radiculare si extirparea nervului),
- sterilizarea canalelor radiculare (la tratamentele traditionale se utilizează doar dezinfectante, rezultă remanenta bacteriană si risc de recidivă crescut),
- număr redus de sedinte (in majoritatea cazurilor 1 sedintă),
- risc de recidivă foarte scăzut,
- absenta durerii
- regenare tisulară periapicală (vindecare osoasă în jurul rădăcinii) rapidă.

NOUA ACHIZITIE!

X Smart-Dual este cel mai modern motor endodontic combinat cu apex locator aparut recent pe piata din Romania. Cabinetul nostru deja se mandreste cu cest nou aparat, care face posibil ca tratamentele in radacina sa se execute intr-un mod mult mai rapid si sigur, precizia de executie a tratamentului fiind incontestabila si incomparabila.

02

Anestezie computerizata atraumatică, fără durere, absenţa senzaţiei discomfortante de anestezie la nivelul buzelor (imediat după anestezie nu apare senzatia de umflătură), eficienţă crescută, absenţa durerii la locul injectării (în cazul anesteziilor convenţionale senzaţia de durere la locul înţepăturii poate persista chiar şi o săptămână)

phoca_thumb_l_anestezie

 

  

 

 

Camera video intraorala - serveste la documentarea cazurilor clinice

05

Pentamix: este un aparat modern de mixare a materialului de amprentare de ultima generatie care face posibil o amprentă fidelă (o bună lucrare depinde de calitatea amprentării.

03